ASUA Group Oy:n vuosi 2018 jäi yrityksen historiaan. Liikevaihto kasvoi yhdestä miljoonasta 1,7 miljoonaan ja liiketuloksellisesti vuosi merkittiin positiiviseksi.

– Tulos on pitkäjänteisen työn tulos. Olemme menneet tiukasti omaa reittiä, ottaneet riskejä ja laittaneet kaiken peliin. Mukava, että olemme myös onnistuneet saamaan ympärillemme hyvät työntekijät. Ilman heitä tulos ei olisi mahdollinen, täydentää toimitusjohtaja Jarno Hämäläinen.

Vuosi jäi mieleen erityisesti siitä, että yritys onnistui nousemaan mukaan myös suurempiin rakennusurakoihin.

– Palvelemme edelleen laajamittaisesti kotitalousasiakkaita kylpy- ja huoneistoremonteissa sekä sisäilmatutkimuksissa ja korjauksissa, mutta pidämme tärkeänä myös sitä, että pääsemme vastaamaan esim. taloyhtiöiden haasteisiin. Esimerkiksi valesokkelikorjaus on entistäkin kysytympi palvelu, kertoo Markus Koskinen.

Tulevan vuoden suunnitelmissa on jatkaa rakennustoimialan pioneerityötä, herättää keskustelua sisäilmasta ja laajentaa Suomen avoimin remontointipalvelu muualle Suomeen.

– Pakko sanoa, että vuosi 2018 oli meille kova vuosi, joka sisälsi pinnan alla läjän haasteita. Asiaa on vaikka kirjaksi asti, mutta sen aika tulee myöhemmin. Seuraavana vuonna olemme entistä fiksumpia ja pystymme parantamaan entisestään. Haluamme ottaa itsellemme mielipidejohtajuuden koskien sisäilmaa, koska meillä on siihen kaikki edellytykset. Valesokkelikorjaus on myös tuotava vahvemmin esiin, kirkastaa Hämäläinen.

ASUA Group on tehnyt aiesopimuksen myös uudesta rekrytoinnista, jonka merkitys tulee olemaan keskeinen, kun mietimme toiminnan laajentumista.

– En lähde vielä avaamaan sen tarkemmin henkilöllisyyttä, mutta kyseessä on tunnettu rakennusalan yrittäjä, jolla on pitkät perinteet takanaan alalla. Odotamme julkistusta innolla, sanoo Koskinen.