ASUA Service etsii rakennusinsinööriä

ASUA Service -yhtiö vastaa ASUA- brändin tutkimus,- mittaus ja suunnittelupalveluista. Olemme pirkanmaalainen vuodesta 2012 toiminut rakennusalan uudistaja, joka toteuttaa huoneisto -ja sisäilmaremonttien tutkimus ja korjaustyöt pirkanmaan alueella.

Asiakkaamme koostuvat kotitalouksien kuntokartoitus -ja tutkimusasiakkaista sekä taloyhtiö ja toimitilakohteista. Julkisen sektorin kohteet ovat meille tärkeitä ja teemme korjausurakoinnin osalta tiivistä yhteistyötä muiden insinööritoimistojen kanssa.

Haemme työkaveriksemme asiantuntijaa, joka omaa perustaidot rakennesuunnittelusta, laadunvarmistusmenetelmistä, rakentamisesta sekä rakennusfysiikasta. Korjaussuunnitelmien tekeminen on keskeinen työtehtäväsi ja tarvittaessa pystyt rohkeasti työpäällikkömme tukemana vastaamaan kohteiden kokonaisprojektinhoidosta.

Meillä muita välttämättömiä ominaisuuksiasi ovat asiakaspalvelutaidot, viestintätaidot, kokonaisuuksien hahmotus sekä oman työn suunnittelu ja ajanhallinta. Arvostamme myös markkinointihenkisyyttä ja ymmärrät digitalisaation ja uusien digityökalujen merkityksen. Etsimme tehtävään semikokenutta tekijää (alan työkokemus 4-8v) tai voit olla valmistumassa oleva rookie-lupaus. Voit aloittaa meillä myös opintojen ohessa.

Palvelumme nojautuu yhden luukun periaatteeseen, joten tarjolla on vastuullinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva rooli kasvuyrityksen tärkeimmässä lohkossa.

Eduksi katsomme myös, mikäli sosiaalisen mediat kanavat ovat sinulle tuttuja ja olet valmis hyödyntämään niitä yrityksemme viestinnässä. Olemme toimialan markkinointijohtaja, joka erottuu ja tekee asiat eri tavalla.

ASUA Group vastaa kohteiden korjausurakoinnista 15 hengen voimin ja ASUA Service on alueen kasvava neljän hengen asiantuntijapalveluiden toteuttaja.

TYÖHAKEMUKSET SÄHKÖPOSTILLA MARKUS@ASUTAAN.FI 23.9 MENNESSÄ!

2018-09-18T10:29:29+00:00

Jätä kommentti