ASUA ja Tilasisustaja Sirpa Leinonen aloittavat tiiviin yhteistyön ja tuovat markkinoille Premium -tason palvelupaketin sisältäen korkean laadun sisustussuunnittelun ja tarvittavat muutostyöt laajoissa huoneisto ja-toimitilaremontointikohteissa.

– Avaimet käteen on jo pitkään kärsinyt inflaatiota ja usein se on pelkkää mainospuhetta. Haluamme toteuttaa asiat aidosti niin, että asiakas, laatu, viestintä ja palvelukokemus ovat keskiössä. Meiltä molemmilta osapuolilta löytyy tarvittava osaamispääoma tehdä jotain täysin uutta, kertoo ASUA Group:n osakas Markus Koskinen.

Sisustussuunnittelua yli 13 vuoden kokemuksella tehnyt Sirpa on pitkään etsinyt yhteistyökumppania, jolla osaamislaajuus ja mindset ovat hänen kanssaan samanlaiset.

– Asiakkaat vaativat onnistunutta ja vaivatonta kokonaistoteutusta. Projektissa mukana olevien toimijoiden on koko ajan oltava yhteisellä sivulla, eikä pallo voi tippua missään vaiheessa. Asiakkaamme ovat määrätietoisia ja vaativat sujuvuutta ja ehdotonta laatua, kertoo Sirpa Leinonen.

ASUA Group:lle ja Sirpalle yhteistyö tarkoittaa kokonaan uudenlaista toimialan palvelukokemusta.

– Moni kertoo olevansa suurin, kaunein, laadukkain, nopein tai varmin. Usein suuremmissa projekteissa toimijat ovat kuitenkin lopulta melko kaukana toisistaan. Jopa suunnitelmat toteutetaan tyypillisesti niin, että me urakoitsijoina emme ole mukana alusta asti. Tämä luo paljon tarpeetonta saumattomuutta, joka saattaa kertaantua negatiivisesti projektin edetessä. Meidän ja Sirpan välillä yhteinen palvelu tarkoittaa premium- tason toteutusta, jossa kohtaavat kaksi ammattilaista  ja joilla on yhteinen projektintoteutussuunnitelma ja viestintämalli, tarkentaa ASUA Group:n toimitusjohtaja Jarno Hämäläinen.

ASUA ja Sirpa toteuttavat yhdessä  tilauudistukset  yhdessä alusta loppuun, mutta heitä yhdistää myös moni muu tärkeä asia.

– Haluamme markkinoida yhdessä ja tehdä sisältöä, joka on visuaalisesti tyylikästä, inspiroivaa ja hyödyllistä. Yhteinen selkeä tavoite on tuoda yritysten toiminta läpinäkyväksi ja helposti lähestyttäväksi, kertovat Sirpa ja Jarno

– Selkeä päämäärä on oman sisustus -ja remontointiohjelman toteuttaminen, kertovat ASUA ja Sirpa päättäväisesti.