Maksuttoman etätarjouskäynnin avulla keskustelemme remonttitarpeestasi videopuhelun kautta. Puhelua varten tarvitset mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen, kunhan laitteessa on videokamera ja mikrofoni. Puhelu tehdään valitsemasi työkalun avulla (WhatsApp / Teams / Zoom / Whereby / Skype). Sisäilmakonsultointi käydään läpi puhelimessa tutkijamme kanssa.

Voit varata ajan alla oheisesta kalenterista. Saat varausvahvistuksessa viestin, jossa on ohjeet haluamasi videotyökalun valitsemiseen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä konsultaatiosta tai videopuhelusta, olethan yhteydessä Sirjaan: sirja@asutaan.fi

ETÄTARJOUSKÄYNTI 30 min – tavallisesti teemme arvion remontista käymällä paikan päällä. Tätä toki teemme edelleen, mutta nyt on mahdollista hoitaa homma etänä. Toimitusjohtajamme Jarno Hämäläinen keskustelee kanssasi videopuhelun kautta remonttitarpeistasi ja voit esitellä remonttikohdetta puhelimitse. Emme muista sinua laskulla, mutta halutessasi tarjouksella.

SISÄILMAKONSULTOINTI 30 min – tutkijamme Tomi vierailee usein kohteissa, jossa on todettu oireita oletettavasti sisäilman takia. Nyt voit varata ajan maksuttomaan puolen tunnin sisäilmakonsultaatioon, jossa kerrot Tomille ongelmastasi ja pohditte yhdessä, mikä olisi paras tapa selvittää asiaa. Tomi juttelee kanssasi mieluiten  puhelimitse, eikä videoyhteydelle olekaan sisäilmakonsultaatiossa välttämättä tarvetta. Tästäkään emme laskuta mitään.