ASUA Handmade (ASUA Group Oy) on laajentunut Tampereelta pääkaupunkiseudulle 2019 vuoden alussa ja etsimme nyt kahta kirvesmiestä vastaamaan kohteistamme.

Toteutamme pääasiassa kotitalouksien monipuolisia huoneistoremontteja avaimet käteen- periaatteella sekä asiakkaamme saa kauttamme myös mahdolliset suunnittelutyöt ja kuntoarviot. Toteutamme myös sisäilmakorjauksia, tutkimuksia ja tiivistyksiä. Kokemus sisäilmatöistä on toivottava, muttei pakollinen. Ydinosaamistasi ovat mm. purkutyöt, runkotyöt, pintatyöt ja viimeistelyhommat. Omaat peruskäsityksen rakenteista.

Edellytämme tekijöiltä laatua, riittävää kokemuksen tuomaa ripeyttä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Tulet työskentelemään toisen parina ja olette kokonaisvaltaisessa vastuussa kohteiden sujuvasta läpiviemisestä. Asiakaspalveluasenne on ehdoton vaatimus.

Toivomme sinulta myös digitaalisten työkalujen käyttökokemusta, koska dokumentoimme kaikki kohteet omaan mobiilisovellukseemme.

Eduksi hakijalle on, jos suhtaudut myönteisesti sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksen markkinoinnissa. Yrityksemme on noussut ilmiöksi sosiaalisen median eri kanavissa ja toteutamme paljon mm. erilaisia kuvauspäiviä kohteissa.

Hakemukset 28.2.2019 mennessä osoitteeseen markus@asutaan.fi. Merkitse hakemuksen otsikkoon kirvesmieshaku ja oma nimesi. Kuvaile kaksi suosittelijaa, mitä olet tehnyt aikaisemmissa töissäsi ja mikä on ydinosaamistasi.