Pintakäsittely tapetointi

Pintaremontti

Pintaremontti on kustannustehokas tapa lisätä viihtyvyyttä tai nostaa asunnon arvoa. Omat huippumaalarimme tekevät pohjat ja viimeistelevät valmiin pinnan. Lisäksi mikrosementoinnista on tullut suosittu tuote ja tarjoamme sitä palveluvalikoimassamme.

Pyydä tarjous

Maalaus- ja tasoitustyöt ovat huoneisto- ja toimistoremonteissa yleisiä toimenpiteitä. Niillä saadaan parannettua viihtyvyyttä ja luotua uusia tiloja. Pintamateriaalien ammattimainen toteuttaminen on kustannustehokas ratkaisu. Omat tekijämme tekevät työn alusta loppuun.

 

Mikrosementillä voidaan toteuttaa erilaisia pintoja, esimerkiksi lattioita, seiniä, keittiön välitiloja tai laskutasojen ja pöytien pintoja. Kylpyhuoneeseen saadaan tarvittaessa tehtyä kasvojen kohotus ilman purkutöitä, sillä mikrosementti voidaan laittaa vanhojen laattojen päälle.

 

Tapetti sinetöi jokaisen kodin pinnat. Vaikka tapetointi on kenties jäänyt takavuosina mikrosementoinnin ja maalauksien varjoon, on se varteenotettava ratkaisu tuoda huoneistoon viihtyvyyttä, tehoste-elementtejä ja kuvioita.

 

Nestemäisellä kangastapetilla seinään saadaan tekstuuria, parannetaan akustiikka. Se on täysin vesipohjainen, myrkytön ja hajuton tuote. Lue lisätietoa Suomen Betonileimasimen sivuilta: https://www.sbl.fi/tuotteemme/nestemainen-kangastapetti/

Jarno Hämäläinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
040 705 8073 / jarno@asutaan.fi

 

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.