ILMASTOINTI2019-01-21T14:49:08+00:00

ILMASTOINTI

Pyydä tarjous

Monesti sisäilman tuntuessa tunkkaiselta syyllinen löytyy toimimattomasta tai riittämättömästä ilmanvaihdosta. Ilmanvaihtojärjestelmä kaipaa säännöllistä huoltoa.

Ilmanvaihto-
järjestelmän tarkastus

Onko ilmastointi painovoimainen, koneellinen poistoilmanvaihto vai koneellinen tulo-poistoilmanvaihto? Jos järjestelmä on jäänyt huoltamatta voi sisäilma tuntuu sen vuoksi tunkkaiselta. Ilmanvaihtojärjestelmän tarkastuksessa perehdytään järjestelmään, tarkastetaan sen toimivuus ja annamme tarvittaessa jatkotoimenpiteitä järjestelmän toimivuuden takaamiseksi.

Ilmamäärämittaus

Ilmamäärämittauksessa mitataan rakennukseen ilmavaihtojärjestelmän kautta tuleva sekä sieltä poistuva ilmamäärä (l/s) sekä
tulo- ja poistoilmavirtojen suhde. Ilmamäärämittaus todentaa ilmanvaihdon toimintaa ja sen avulla voidaan verrata järjestelmälle suunniteltuihin sekä asumisterveysasetuksen mukaisiin arvoihin, jonka mukaan tehdään tarvittavat toimenpiteet.

Paine-eromittaus

Kun halutaan selvittää ilmanvaihtokoneiden käyntiaikoja ja niiden vaikutusta rakennuksen paine-suhteisiin, paine-eroa tallentavat pitkäaikaismittaukset ovat silloin oikea vaihtoehto. Erityisesti isommissa kohteissa ilmanvaihdon toiminnan vaikutusta voi olla vaikea arvioida kokonaisvaltaisesti ilman tarkempia tutkimuksia. Tällöin pitkäaikaisen paine-eromittauksen avulla saadaan tärkeää tietoa ilmanvaihdon säätötyön tueksi.

Ilmanvaihtokanaviston ja -laitteiston puhtaustarkastus

Puhtaustarkastuksen avulla saadaan tieto kanaviston ja laitteiston puhtaudesta.

Yhteys: jarno@asutaan.fi / 040 705 8073

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin alle 8h sisällä

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.