Mitä teemme

Huoneistoremontit ASUA GROUP Tampere

VANHOJEN TALOJEN AMMATTILANEN

Rintamamiestalojen ja hirsitalojen saneeraukset vaativat tuntemusta rakennusfysiikasta ja oikeista materiaalivalinnoista. Olemme toteuttaneen useita vanhojen talojen korjauksia ja tällä hetkellä suosituin palvelu on kellaritilojen korjaukset.

TOIMITILAREMONTIT

TOIMITILAT

Toimitilaremonteissa usein tärkeimmät asiat ovat budjetti ja aikataulu. Olemme toteuttaneet apteekin remontin 3 vuorokaudessa ja toisaalta olemme toteuttaneet 150000€ toimitilasaneerauksen niin että asiakas tietää koko prosessin ajan paljonko kustannusarviosta on käytössä muuhun sisustukseen ja kalustukseen.  Täältä pääset katsomaan miten budjetti seurattiin projektin ajan.  https://youtu.be/vKS9-KZiSUI

KORJAUSSUUNNITTELU JA HYBRIDIMALLI

Suuremmat remontit onkin paras toteuttaa ASUAn hybridimallilla, jolloin budjettia on helpompi hallita ja yllätyksiltäkin vältytään. Varsinkin vanhojen talojen kohdalla rakenteiden tutkiminen on erittäin tärkeää ennen remontin aloittamista. Näin tiedetään ongelmapaikat ja niihin voidaan varautua.

Korjaussuunnittelu ja rakennesuunnittelu

Toteutamme korjaussuunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja tarvittaessa rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

PERUSKORJAUKSET

ASUA on toteuttanut useita laajempia korjausurakoita mm. kouluihin ja hoitokoteihin. Muistamme päivittää referenssi-listaa silloin tällöin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa se täältä.

KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET

Kosteusvauriokorjauksissa nopeus on valttia. Arsenaalistamme löytyy tutkija, joka selvittää kosteusvaurion laajuuden ja henkilöstö, joka taitaa kuivauksen ja ammattitaitoisen korjauksen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan remonttitarpeistasi tarkemmin!

Tuntitaksamme remontoinnissa on 54€/h sis. alv 24 %

Ota yhteyttä