Mitä teemme

Huoneistoremontit ASUA GROUP Tampere

Remonteissa huolehdimme puolestanne kaiken, luvista valmiiseen remontoituun tilaan. Saat meiltä myös avaimet käteen -palvelua, sillä teemme yhteistyötä suunnittelutoimisto Muotoan kanssa. Näin saatte yhdellä yhteydenotolla sekä sisustussuunnittelun että toteutuksen unelmienne kotiin.

TOIMITILAREMONTIT

TOIMITILAT

Kiinteistöjen ja liiketilojen ammattitaitoinen remontointi nostaa niiden arvoa vuosiksi eteenpäin ja viestii yrityksesi brändistä. Lisäksi remontoimme toimitiloja, joissa halutaan nostaa työympäristön viihtyvyyttä ja jossa yrityksen on tehokkainta työskennellä. Henkilöstö arvostaa tarpeet huomioivaa ympäristöä.

KORJAUSSUUNNITTELU JA HYBRIDIMALLI

Suuremmat remontit onkin paras toteuttaa ASUAn hybridimallilla, jolloin budjettia on helpompi hallita ja yllätyksiltäkin vältytään. Varsinkin vanhojen talojen kohdalla rakenteiden tutkiminen on erittäin tärkeää ennen remontin aloittamista. Näin tiedetään ongelmapaikat ja niihin voidaan varautua.

Korjaussuunnittelu ja rakennesuunnittelu

Toteutamme korjaussuunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja tarvittaessa rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

PERUSKORJAUKSET

ASUA on toteuttanut useita laajempia korjausurakoita mm. kouluihin ja hoitokoteihin. Muistamme päivittää referenssi-listaa silloin tällöin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa se täältä.

KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET

Kosteusvauriokorjauksissa nopeus on valttia. Arsenaalistamme löytyy tutkija, joka selvittää kosteusvaurion laajuuden ja henkilöstö, joka taitaa kuivauksen ja ammattitaitoisen korjauksen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan remonttitarpeistasi tarkemmin!

Tuntitaksamme remontoinnissa on 54€/h sis. alv 24 %

Ota yhteyttä