Suunnittelu ja saneeraus
yhdestä paikasta.

Mitä teemme

Huoneistoremontit ASUA GROUP Tampere

Remonteissa huolehdimme puolestanne kaiken, luvista valmiiseen remontoituun tilaan. Saat meiltä myös avaimet käteen -palvelua, sillä teemme yhteistyötä suunnittelutoimisto Muotoan kanssa. Näin saatte yhdellä yhteydenotolla sekä sisustussuunnittelun että toteutuksen unelmienne kotiin.

TOIMITILAREMONTIT

TOIMITILAT

Kiinteistöjen ja liiketilojen ammattitaitoinen remontointi nostaa niiden arvoa vuosiksi eteenpäin ja viestii yrityksesi brändistä. Lisäksi remontoimme toimitiloja, joissa halutaan nostaa työympäristön viihtyvyyttä ja jossa yrityksen on tehokkainta työskennellä. Henkilöstö arvostaa tarpeet huomioivaa ympäristöä.

KORJAUSSUUNNITTELU JA HYBRIDIMALLI

Suuremmat remontit onkin paras toteuttaa ASUAn hybridimallilla, jolloin budjettia on helpompi hallita ja yllätyksiltäkin vältytään. Varsinkin vanhojen talojen kohdalla rakenteiden tutkiminen on erittäin tärkeää ennen remontin aloittamista. Näin tiedetään ongelmapaikat ja niihin voidaan varautua.

Korjaussuunnittelu ja rakennesuunnittelu

Toteutamme korjaussuunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja tarvittaessa rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

PERUSKORJAUKSET

ASUA on toteuttanut useita laajempia korjausurakoita mm. kouluihin ja hoitokoteihin. Muistamme päivittää referenssi-listaa silloin tällöin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa se täältä.

KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET

Kosteusvauriokorjauksissa nopeus on valttia. Arsenaalistamme löytyy tutkija, joka selvittää kosteusvaurion laajuuden ja henkilöstö, joka taitaa kuivauksen ja ammattitaitoisen korjauksen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan remonttitarpeistasi tarkemmin!

Tuntitaksamme remontoinnissa on 54€/h sis. alv 24 %

Ota yhteyttä

Miksi ASUA?

  • Haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, oli sitten kyseessä korjausremontti tai sisäilmatutkimus.
  • Tarjouksemme sisältää aina aikataulun, josta voi seurata projektin eri vaiheita tarkasti. Dokumentoimme projektin osa-alueet tarkasti ja projekti kartoitetaan etukäteen mahdollisimman hyvin, jotta tulevia työvaiheita voidaan ennakoida.
  • Alkukartoituksen jälkeen, ennen tarjousta, asiakkaalle lähetetään muistio ja ideat toteutuksesta. Näin varmistetaan, että kaikki asiat on huomioitu ja tarjouksen hinta saadaan tarkemmaksi.
  • Meidät saat aina kiinni, jos kysyttävää herää.

Mikä on ASUA?

ASUA Group on vuonna 2012 perustettu 13 hengen perheyritys. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja asiakkaitamme ovat niin yksityiset, julkiset kuin yrityksetkin. ASUA on sisäilman ja korjausrakentamisen asiantuntija. Tutustu yrityksemme arkeen YouTubessa, Facebookissa tai Instagramissa. ASUAn henkilökuntaan voit tutustua täällä.

Ajankohtaista

Vinkkivideot

tapetin poisto
ToistaPlay
kosteutta kylpyhuoneessa
ToistaPlay
seinien tasoitus
ToistaPlay
sähkötyöt
ToistaPlay
yläpohjan villat
ToistaPlay
ASUNTOKAUPPA PIELEEN
ToistaPlay
previous arrow
next arrow
tapetin poisto
kosteutta kylpyhuoneessa
seinien tasoitus
sähkötyöt
yläpohjan villat
ASUNTOKAUPPA PIELEEN
previous arrow
next arrow
Lisää videoita