KOSTEUSVAURIOT

Kosteusvauriokartoitukset, korjaustyöt ja kuivaus nyt ASUA:lta!

Kosteusvauriossa talon rakenteisiin tai sisäpinnoille pääsee kosteutta ja pahimmillaan se leviää pian. Kosteusvaurio tarkoittaa lähes aina mikrobivauriota, sillä homeiden ja bakteerien kasvu on tällöin todennäköistä nopealla aikajänteellä. Jos talosta löytyy kosteusvaurio, kannattaa heti kutsua luotettavaksi todettu asiantuntija arvioimaan kokonaistilanne ja korjaustapa.

Kosteuskartoituksessa voidaan myyntitilanteessa tai terveyshaittaa epäiltäessä tutkia koko kiinteistön tai huoneiston rakenteiden kosteutta. Kosteuskartoitus voidaan tarvittaessa rajata tietylle alueelle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Kosteusvauriokartoituksessa on kaksi eri laajuusvaihtoehtoa:

Kosteuskartoitus voidaan suorittaa kevytkartoituksena, jolloin rakenteiden kosteutta arvioidaan pintakosteuden osoittimen avulla ja tutkitaan rakenteiden kuntoa silmämääräisesti. Vaihtoehto antaa osviittaa, mutta ei välttämättä anna riittävän tarkkaa kuvaa korjaustavan suunnittelua varten.

Perusteellisessa kosteuskartoituksessa rakenteisiin porataan mittareikiä. Lisäksi rakenteiden tai eristetilan kosteus mitataan suhteellisen kosteuden mittalaitteen menetelmällä. Mittareikien poraamista vesieristeen läpi ei suositella, ellei se ole välttämätöntä.

Kosteuskartoituksesta laaditaan raportti, jossa selvitetään rakenneratkaisut ja arvioidaan rakenteiden kosteustilannetta.

Lopulta toteutamme kuivaus- ja kosteusvaurion kuivaustyöt.

Yhteys: jarno@asutaan.fi / 0407058073

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin alle 24h sisällä

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.