KUNTOKARTOITUS

Kuntokartoitus tehdään usein asuntokaupan yhteydessä, mutta se on myös asunnon omistajalle hyvä työkalu talon huoltotarpeiden selvittämiseen. Hyvällä kuntokartoituksella voidaan myös taklata etukäteen mahdolliset riidat asuntokaupassa. Perusteellinen tutkimus hyödyntää sekä asunnon myyjää että ostajaa. Kuntokartoitus on kuitenkin pintapuolinen tarkastus, eli rakenteita ei avata ja niitä tutkita tarkemmin. Hyvä kuntokartoittaja voi kuitenkin ehdottaa rakenteiden avaamista tai tarkempaa tutkimista.

Teimme uudistuksia perinteiseen kuntokartoitukseen ja tarjoamme nyt rakennusterveysasiantuntijamme toteuttaman kuntokartoituksen. Mukana on ilmanäyte, jolla voidaan selvittää rakenteita aukaisematta onko sisäilmassa mittaus hetkellä mikrobeja. Tämä lisäpalvelu voidaan liittää normaaliin kuntokartoitukseen. 

( + ilmanäyte 720€ sis alv24%)

ASUA tekee kuntotarkastuksia Pirkanmaan alueella seuraavin hinnoin:

  • Ennen vuotta 1988 rakennettu talo 1480 € sis. alv 24 %
  • 1988 – 2008 rakennettu talo 1280 € sis. alv 24 %
  • 2009 ja uudemmat 1100 € sis. alv 24 %

Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,65 €/km

VARAUTUJA PRO

Remonttiprojekteissa ilmenee lähes aina yllätyksiä tai ongelmia. Ne voidaan taklata Varautuja PRO-palvelulla.  Hyvällä selvitystyöllä tulevan remontin kustannuksista saadaan tarkempi aika- ja kuluarvio.

ASUAn uusi palvelu Varautuja PRO voi pelastaa sinunkin remonttisi epäonnistumiselta. Palvelussa perehdymme rakennuksen dokumentteihin ja selvitetämme mahdollisia riskikohtia sitä kautta. Riskikohtia tutkitaan tekemällä kohteen edellyttämiä rakenneavauksia, ottamalla testejä ja näytteitä. Teettämällä Varautuja PRO -tutkimuksen remonttisi kohteesta taklaat ja ennakoit tulevia haasteita. Näin sinun on myös mahdollista saada remonttisi kohteesta tarkempi kuluarvio.

Varautuja PROn voi ajatella myös laajempana kuntokartoituksena. Kuntokartoituksessa ei rikota rakenteita ja kurkata ”pintaa syvemmälle”, mutta Varautuja PRO tutkii myös rakenteiden riskikohdat ja paljastaa näin mahdolliset tulevat ongelmat.

Löydätte hinnastomme kokonaisuudessaan täältä ja sisäilmatutkimuksista lisää täältä.

Ota yhteyttä!

TÄYDELLINEN KUNTOKARTOITUS
ToistaPlay
varautuja pro
ToistaPlay
sisäilman tutkiminen
ToistaPlay
KOSTEUSMITTAUKSET
ToistaPlay
MERKKIAINEKOE
ToistaPlay
ASUNTOKAUPPA PIELEEN
ToistaPlay
previous arrow
next arrow
TÄYDELLINEN KUNTOKARTOITUS
varautuja pro
sisäilman tutkiminen
KOSTEUSMITTAUKSET
MERKKIAINEKOE
ASUNTOKAUPPA PIELEEN
previous arrow
next arrow