Asta Rakentaja -messut on Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma. Nyt Asta Rakentaja -messut ja Sisustus-tapahtumakokonaisuus toteutetaan 3.–5.2.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan, ideoimaan ja oppimaan uutta alan tuoreimmista rakennus-, remontointi- ja sisustusinnovaatioista.

Olemme jo kuulleet valtavasta ja mielenkiintoisesta messutarjonnasta ja on ilo olla taas mukana. Viime vuonna olimme sisustuspuolella pienellä osastolla yhdessä yhden sisustajakumppanin kanssa. Viikonloppu oli hauska ja tuloksekas. Ihmisiä riitti ja saimme paljon uusia projekteja. Ihmiset olivat kiinnostuneita palvelustamme ja uudesta tavastamme toimia. Ajatukseemme rakennusalan muutoksesta avoimempaan suuntaan suhtauduttiin ilolla ja jopa hämmästyneesti. Monen mielestä se tuntui jopa mahdottomalta.

Vuosi 2016 olikin messujen jälkeen monelle meistä tämän maanpäällisen taivalluksen kiireisin vuosi. Saimme paljon tilauksia ja olimme osittain jopa kovilla. Samaan aikaan kuitenkin pystyimme kehittämään asiakaspalvelun prosesseja, laatua ja sivussa saimme oman mobiilisovelluksemme valmiiksi. Henkilöstömme täydentyi huikeilla osaajilla, jotka laittavat itsensä peliin päivästä toiseen.

Tänä vuonna olemme messuilla jälleen. Tällä kertaa päähallin puolella 15m2 osastolla ottamassa ilolla asiakkaidemme suunnitelmia vastaan. Aiomme olla aktiivisia, ystävällisiä ja toteuttaa kaikkien aikojen messuosaston. Facebook- sivuillamme alamme julkaisemaan pieniä maistiaisia, jotta jännitys säilyy loppuun asti.

Palvelutarjontamme on laajempi kuin koskaan. Kauttamme saa nyt sisustussuunnittelua, sisä- ja ulkoremontteja, putkiremontit sekä kumppanien kautta sähkötyöt. Lisäksi olemme jo sisäilmaongelmien experttejä. Laajan osaamispohjan lisäksi, esittelemme messuilla Huikia- sovellusta, jonka avulla asiakkaamme pääsee seuraamaan remonttinsa kustannuksia, kuvia ja kuitteja reaaliajassa. Sovellus on itse keksimämme ja toteutettu yhdessä Haltu Oy:n kanssa. Sen avulla asiakkaamme eivät maksa ikinä tyhjästä.

Lisäksi pääsemme varmasti keskustelemaan uudesta asiakaspalvelukonseptistamme, joka on uudistettu tätä vuotta varten. Palvelu on meille kutsumus ja haluamme täyttää lupauksemme.

Nähdään messuosastolla A707!

Markus, Jarno ja muu ASUA:n tiimi