Keittiöremontti 2017-08-16T17:22:42+00:00

KEITTIÖREMONTTI

 

Pyydä tarjous

Keittiöremontit

Yksinkertaisimmillaan keittiöremontissa vaihdetaan ainoastaan kaapistojen ovet. Perusteellisessa keittiöremontissa kaikki vanha puretaan ja aloitetaan rakentaminen puhtaalta pöydältä. Olemme toteuttaneet monenlaisia ratkaisuja ja henkilöstömme on asentanut keittiöitä pääammatikseen.

Kokemus tuo varmuutta ja nopeutta työskentelyyn, joten autamme mielellämme suunnittelussa. Keittiöremonteissamme huomioidaan toimivuus sekä viihtyisyys, joten autamme myös kaikissa materiaali- ja laitevalinnoissa. Toimivassa keittiössä on laadukkaat ja kestävät materiaalivalinnat,
ergonomisesti sijoitetut koneet ja tasot, riittävästi säilytystilaa sekä käyttöön sopiva valaistus.

Toteutamme kaikissa kohteissamme korkealuokkaista omavalvontaa, joka sisältää laadunvarmistukset, mittaukset ja työsuunnitelman seurannan. Luovutamme kohteet itsellemme ennen lopullista loppukatselmusta.

Toteutamme suunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa halutessaan monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

Purkutyöt kuuluvat lähes jokaisen remontin perustöihin. Purkuhenkilöstömme on koulutettu hallitsemaan pölyä ja suojaukset toteutetaan alipaineistustekniikalla, jolloin ilma johdetaan ulos rakennuksesta. eikä se kulkeudu sisätiloihin.

Materiaalien hankinta ja päättäminen on yksi remontointiprojektin työläimmistä suunnitteluvaiheista. Autamme mielellämme asiakkaita materiaalivalinnoissa ja tuomme siihen myös rakentamisen näkökulmaa. Konsultoimme aina kohteissamme myös sisäilmaasioissa, jotka on erittäin tärkeä ottaa huomioon minkä tahansa rakennusprojektin aikana. Materiaalivalinnat vaikuttavat merkittävästi sisäilma-asioihin. VALAISTUS Yhteistyökumppanimme kautta saat esim. huoneistosi tai toimitilan valaisinsuunnitelmat aina yhdeltä luukulta. Valaistus on yksi kodin tärkeimpiä sisustuselementtejä ja luo haluttua tunnelmaa. Onnistunut valaistus on myös myyntitilanteessa tutkitusti ostopäätökseen vaikuttava tekijä.

Tilamuutokset ovat yleisiä laajoissa huoneistoremonttikohteissa ja toimitilasaneerauksissa. Toteutamme ne omana työnä suunnittelusta toteutukseen ja tilamuutosten vaativat työvaiheet tulevat meiltä saumattomasti yhdeltä luukulta. Samalla voimme suunnitella valaistuksia ja sisustusta yhteistyökumppanimme kanssa.

Tiivistyöt ovat olennainen osa sisäilmaremontteja. Suosittelemme mm. lattia- ja ikkunarakojen tiivistämistä, sillä niiden asentaminen huoneistoremontin yhteydessä on helppoa ja kustannustehokasta. Näin huono ilma ei pääse mm. alapohjasta sisäilmaan.

Oma putkimiehemme Mikko on avainhenkilö kaikissa projekteissa, sillä lähes jokaiseen projektiin kuuluu jonkin verran putkitöitä. Mikon joustava ja laadukas työnjälki helpottaa projektien sujuvuutta ja voimme tarjota kaikki putkityöt myös yhdeltä ja samalta luukulta.

Kasaus on yksi keittiön tärkeimmistä työvaiheista. Toteutamme monen vuoden keittiöasennuskokemuksella eri valmistajien asennukset Ikeasta Domukseen.

Palveluvalikoimmaamme kuuluvat monipuoliset runkotyöt. Kirvesmiehemme toteuttavat mm. autotalleja, mökkejä, väliseiniä ja muita vaativia tilaratkaisuja.

Oviasennukset käyvät meiltä kädenkäänteessä erilaisten remonttien yhteydessä. Asennamme ja fiksaamme erilaisia vaihtoehtoja sekä asennamme myös teollisuusovia.

Koneasennukset toteutamme kaikkien remonttien yhteydessä. Voimme myös hoitaa kuljetuksen osana remonttia, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Työtasot ovat olennainen osa kätevää keittiökokonaisuutta. Kun kaikki on mietitty ja otettu huomioon, on ruuanlaitto mukavaa ja helppoa. Toteutamme niiden suunnittelua ja asennusta kaikkien remonttiemme yhteydessä.

Yhteistyökumppanimme kautta saat esim. huoneistosi tai toimitilan valaisinsuunnitelmat aina yhdeltä luukulta. Valaistus on yksi kodin tärkeimpiä sisustuselementtejä ja luo haluttua tunnelmaa. Onnistunut valaistus on myös myyntitilanteessa tutkitusti ostopäätökseen vaikuttava tekijä.

100 % avoin remontti

Me emme tee vain numeroita viliseviä tarjouksia, vaan haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisnäkemyksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Teemme maksuttoman käynnin, jonka jälkeen saat kahden viikon sisällä laajamittaisen näkemyksen remontin toteutuksesta, kustannuksista ja muista huomioista, josta näet selvästi mistä hinta koostuu.

Näin voit hyödyntää näkemyksiämme kilpailuttaessasi remonttia. Asiakaskokemus on meille tärkeää tekemässämme työssä.

Asiakkaamme käytössä on oma Remonttivahti– sovellus, jonka avulla näet remontin kuvat ja kustannukset reaaliajassa. Työntekijämme kuvaa työvaiheet, kuitit ja kommentoi sovellukseen huomioitaan. Voit valita työskentelytavaksi urakan tai tuntityön. Kumpikin on varmasti 100 % avoin remontti!

Markus Koskinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
0400850705 / markus@asutaan.fi

Pyydä tarjous / tilaa ilmainen arviokäynti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.