Laaja huoneistoremontti 2017-08-17T10:12:27+00:00

LAAJA HUONEISTO­REMONTTI

Pyydä tarjous

Laaja huoneistoremontti on aina iso satsaus ja se vaatii paitsi osaamista, myös osaavaa projektinhallintaa.

Tarjous laaditaan huolellisesti kaikki yksityiskohdat huomioonottaen, jotta projekti sujuu vaivatta sovitussa aikataulussa.

Laajan huoneistoremontin yhteydessä toteutamme toiveidesi mukaiset tilaratkaisut- ja rakennesuunnitelmat. Remontin yhteydessä tilaratkaisuihin löytyy monenlaisia mahdollisuuksia ja suuntia liittyipä toiveesi isoihin muutostöihin, seinän poistamiseen tai vain remontin ohessa tehtävään seinäpintojen uudistamiseen. Huolehdimme puolestasi kaiken, luvista valmiiseen remontoituun tilaan ja saat kaikki yhdeltä luukulta.

Tututustu myös remontin yhteydessä helposti toteutettaviin sisäilmaparannuksiin tästä.

Toteutamme kaikissa kohteissamme korkealuokkaista omavalvontaa, joka sisältää laadunvarmistukset, mittaukset ja työsuunnitelman seurannan. Luovutamme kohteet itsellemme ennen lopullista loppukatselmusta.

Toteutamme suunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa halutessaan monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

Purkutyöt kuuluvat lähes jokaisen remontin perustöihin. Purkuhenkilöstömme on koulutettu
hallitsemaan pölyä ja suojaukset toteutetaan alipaineistustekniikalla, jolloin ilma johdetaan ulos
rakennuksesta. eikä se kulkeudu sisätiloihin.

Monipuoliset kirvesmiehemme omaavat laajan kokemuksen erilaista töistä. Osaamista löytyy niin sisustuskirvesmiehen asennustöistä, kuin runkotöistäkin. Laaja osaaminen tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta työhön.

Maalaus- ja tasoitustyöt ovat huoneisto- ja toimistoremonteissa yleisiä toimenpiteitä. Niillä saadaan
parannettua viihtyvyyttä ja luotua uusia tiloja. Pintamateriaalien ammattimainen
toteuttaminen on kustannustehokas ratkaisu. Omat tekijämme tekevät työn alusta loppuun.

Lattiatyöt ja pohjatyöt ovat onnistuneen lopputuloksen kivijalka. Meiltä saat lattiatyön alusta loppuun.

Välitilojen laatoitukset keittiössä tai koko laatoituksen uusiminen kylpyhuoneessa on kustannustehokas keino nostaa viihtyvyyttä ja asunnon arvoa. Henkilöstömme toteuttaa työn purkuvaiheesta valmiiseen loppusiivoukseen asti. Oma putkimiehemme auttaa projektin sujuvuutta ja tekee työn annetussa aikataulussa.

Oma putkimiehemme Mikko on avainhenkilö kaikissa projekteissa, sillä lähes jokaiseen projektiin kuuluu jonkin verran putkitöitä. Mikon joustava ja laadukas työnjälki helpottaa projektien sujuvuutta ja voimme tarjota kaikki putkityöt myös yhdeltä ja samalta luukulta.

Mikrosementointi on yleistynyt vuosi vuodelta kotitalouksissa ja toimitilaremonteissa. Sen avulla voidaan toteuttaa edullisempia pintaratkaisuja verrattuna laatoitukseen. Pinta voidaan tehdä haluamasi sävyllä ja pinnan elävyyttä voidaan säätää projektin alussa haluamallanne tavalla. Mikrosementti voidaan tehdä laatoituksen päälle, jolloin vältytään työläiltä purkutoimenpiteiltä.

Kalusteasennukset ovat henkilöstömme arkipäivää. Lähes päivittäin asennamme kohteissa keittiöitä, kaapistoja tai muita irtokalusteita. Niiden tilaaminen ammattilaisen tekemänä on kustannustehokas ratkaisu, kun työ käy jouhevasti ja tehokkaasti.

Tarvikenoudot toteutetaan projekteissamme keskitetysti, eikä sinun tarvitse huolehtia hakureissuista. Projektin alussa käymme läpi tarpeet ja voit projektin aikanakin käydä tekemässä materiaalivalintoja, jotka noudamme puolestasi.

100 % avoin remontti

Me emme tee vain numeroita viliseviä tarjouksia, vaan haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisnäkemyksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Teemme maksuttoman käynnin, jonka jälkeen saat kahden viikon sisällä laajamittaisen näkemyksen remontin toteutuksesta, kustannuksista ja muista huomioista, josta näet selvästi mistä hinta koostuu.

Näin voit hyödyntää näkemyksiämme kilpailuttaessasi remonttia. Asiakaskokemus on meille tärkeää tekemässämme työssä.

Asiakkaamme käytössä on oma Remonttivahti– sovellus, jonka avulla näet remontin kuvat ja kustannukset reaaliajassa. Työntekijämme kuvaa työvaiheet, kuitit ja kommentoi sovellukseen huomioitaan. Voit valita työskentelytavaksi urakan tai tuntityön. Kumpikin on varmasti 100 % avoin remontti!

Markus Koskinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
0400850705 / markus@asutaan.fi

Pyydä tarjous / tilaa ilmainen arviokäynti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.