LAAJA HUONEISTO­REMONTTI

Pyydä tarjous

Laaja huoneistoremontti on aina iso satsaus ja se vaatii paitsi osaamista, myös osaavaa projektinhallintaa.

Tarjous laaditaan huolellisesti kaikki yksityiskohdat huomioonottaen, jotta projekti sujuu vaivatta sovitussa aikataulussa.

Laajan huoneistoremontin yhteydessä toteutamme toiveidesi mukaiset tilaratkaisut- ja rakennesuunnitelmat. Remontin yhteydessä tilaratkaisuihin löytyy monenlaisia mahdollisuuksia ja suuntia liittyipä toiveesi isoihin muutostöihin, seinän poistamiseen tai vain remontin ohessa tehtävään seinäpintojen uudistamiseen. Huolehdimme puolestasi kaiken, luvista valmiiseen remontoituun tilaan ja saat kaikki yhdeltä luukulta.

Tututustu myös remontin yhteydessä helposti toteutettaviin sisäilmaparannuksiin tästä.

Toteutamme kaikissa kohteissamme korkealuokkaista omavalvontaa, joka sisältää laadunvarmistukset, mittaukset ja työsuunnitelman seurannan. Luovutamme kohteet itsellemme ennen lopullista loppukatselmusta.

Toteutamme suunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa halutessaan monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

Purkutyöt kuuluvat lähes jokaisen remontin perustöihin. Purkuhenkilöstömme on koulutettu
hallitsemaan pölyä ja suojaukset toteutetaan alipaineistustekniikalla, jolloin ilma johdetaan ulos
rakennuksesta. eikä se kulkeudu sisätiloihin.

Monipuoliset kirvesmiehemme omaavat laajan kokemuksen erilaista töistä. Osaamista löytyy niin sisustuskirvesmiehen asennustöistä, kuin runkotöistäkin. Laaja osaaminen tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta työhön.

Maalaus- ja tasoitustyöt ovat huoneisto- ja toimistoremonteissa yleisiä toimenpiteitä. Niillä saadaan
parannettua viihtyvyyttä ja luotua uusia tiloja. Pintamateriaalien ammattimainen
toteuttaminen on kustannustehokas ratkaisu. Omat tekijämme tekevät työn alusta loppuun.

Lattiatyöt ja pohjatyöt ovat onnistuneen lopputuloksen kivijalka. Meiltä saat lattiatyön alusta loppuun.

Välitilojen laatoitukset keittiössä tai koko laatoituksen uusiminen kylpyhuoneessa on kustannustehokas keino nostaa viihtyvyyttä ja asunnon arvoa. Henkilöstömme toteuttaa työn purkuvaiheesta valmiiseen loppusiivoukseen asti. Oma putkimiehemme auttaa projektin sujuvuutta ja tekee työn annetussa aikataulussa.

Oma putkimiehemme Mikko on avainhenkilö kaikissa projekteissa, sillä lähes jokaiseen projektiin kuuluu jonkin verran putkitöitä. Mikon joustava ja laadukas työnjälki helpottaa projektien sujuvuutta ja voimme tarjota kaikki putkityöt myös yhdeltä ja samalta luukulta.

Mikrosementointi on yleistynyt vuosi vuodelta kotitalouksissa ja toimitilaremonteissa. Sen avulla voidaan toteuttaa edullisempia pintaratkaisuja verrattuna laatoitukseen. Pinta voidaan tehdä haluamasi sävyllä ja pinnan elävyyttä voidaan säätää projektin alussa haluamallanne tavalla. Mikrosementti voidaan tehdä laatoituksen päälle, jolloin vältytään työläiltä purkutoimenpiteiltä.

Kalusteasennukset ovat henkilöstömme arkipäivää. Lähes päivittäin asennamme kohteissa keittiöitä, kaapistoja tai muita irtokalusteita. Niiden tilaaminen ammattilaisen tekemänä on kustannustehokas ratkaisu, kun työ käy jouhevasti ja tehokkaasti.

Tarvikenoudot toteutetaan projekteissamme keskitetysti, eikä sinun tarvitse huolehtia hakureissuista. Projektin alussa käymme läpi tarpeet ja voit projektin aikanakin käydä tekemässä materiaalivalintoja, jotka noudamme puolestasi.

Tomi Matikainen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
040 762 9804 / tomi@asutaan.fi

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin alle 8h sisällä

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.