Maalaustyöt 2017-08-16T17:31:45+00:00

MAALAUKSET

Pyydä tarjous

Pintaremontti

Pintaremontti on kustannustehokas tapa lisätä viihtyvyyttä tai nostaa asunnon arvoa. Omat huippumaalarimme tekevät pohjat ja viimeistelevät valmiin pinnan. Lisäksi mikrosementoinnista on tullut suosittu tuote ja tarjoamme sitä palveluvalikoimassamme.

Toteutamme kaikissa kohteissamme korkealuokkaista omavalvontaa, joka sisältää laadunvarmistukset, mittaukset ja työsuunnitelman seurannan. Luovutamme kohteet itsellemme ennen lopullista loppukatselmusta.

Toteutamme suunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa halutessaan monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

Maalaus- ja tasoitustyöt ovat huoneisto- ja toimistoremonteissa yleisiä toimenpiteitä. Niillä saadaan parannettua viihtyvyyttä ja luotua uusia tiloja. Pintamateriaalien ammattimainen toteuttaminen on kustannustehokas ratkaisu. Omat tekijämme tekevät työn alusta loppuun.

Sinetöi jokaisen kodin pinnat. Vaikka tapetointi on kenties jäänyt takavuosina mikrosementoinnin ja maalauksien varjoon, on se varteenotettava ratkaisu tuoda huoneistoon viihtyvyyttä, tehoste-elementtejä ja kuvioita.

100 % avoin remontti

Me emme tee vain numeroita viliseviä tarjouksia, vaan haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisnäkemyksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Teemme maksuttoman käynnin, jonka jälkeen saat kahden viikon sisällä laajamittaisen näkemyksen remontin toteutuksesta, kustannuksista ja muista huomioista, josta näet selvästi mistä hinta koostuu.

Näin voit hyödyntää näkemyksiämme kilpailuttaessasi remonttia. Asiakaskokemus on meille tärkeää tekemässämme työssä.

Asiakkaamme käytössä on oma Remonttivahti– sovellus, jonka avulla näet remontin kuvat ja kustannukset reaaliajassa. Työntekijämme kuvaa työvaiheet, kuitit ja kommentoi sovellukseen huomioitaan. Voit valita työskentelytavaksi urakan tai tuntityön. Kumpikin on varmasti 100 % avoin remontti!

Markus Koskinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
0400850705 / markus@asutaan.fi

Pyydä tarjous / tilaa ilmainen arviokäynti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.