TILAMUOKKAUKSET

Pyydä tarjous

Tilamuokkaukset

Tilamuokkaukset vaativat remontointiosaamista, mutta myös tekninen asiantuntemus on tärkeä osa suunnittelua. Rakenne- ja sisäilmatuntemus ovat onnistumisen kannalta keskeisiä projektin osia, koska tilamuokkaukset ovat tapauskohtaisia, uniikkeja kohteita ja sen vuoksi haluamme tarjota laajamittaisen insinööriosaamisen asiakkaidemme käyttöön.

Asiakkaamme voi hyödyntää palveluita haluamassaan laajuudessa, sillä tutkimukset, mittaukset ja korjaukset on hyvä toteuttaa toiveiden mukaisesti tilamuokkausten yhteydessä. Näin moni osa-alue tulee tehdyksi huolellisesti samalla kertaa, joka tuo merkittäviä kustannussäästöjä.

Toteutamme asiakkaamme tilauksesta konsultointikäyntejä liittyen niin uuden, kuin vanhan rakentamiseen, sillä konsultointikäynti on asiakkaalle usein kustannustehokas tapa päästä alkuun projektissa. Annamme mielellämme lausuntoja rakennuksen tai rakenteen kunnosta, teemme toimenpidesuositukset ja arvioimme eri toteutusvaihtoehtoja. Asiakkaamme saavat lisätyökaluja jatkosuunnitelmiin.

Toteutamme suunnitelmat alkukartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja rakennesuunnitelmiin asti. Lisäksi asiakkaamme saa halutessaan monipuolisen raportin suositeltavista toimenpiteistä.

Sisäilmainsinöörimme Antti Hynninen toteuttaa kohteissamme monipuoliset sisä- ja rakenneilmatutkimukset. Toteutamme omana työnä rakenneavaukset, kosteusmittaukset, merkkiainekokeet, haitta-ainekartoitukset, näytteiden otot, asbestinäytteet ja tiiveyskokeet.

Sisäilmainsinöörimme Antti Hynninen toteuttaa kohteissamme monipuoliset sisäilma- ja rakennetutkimukset. Toteutamme omana työnä rakenneavaukset, kosteusmittaukset, merkkiainekokeet, haitta-ainekartoitukset, näytteiden otot, asbestinäytteet ja tiiveyskokeet.

Raportistamme ilmenee huoneiston yleistiedot, lähtökohdat, kokonaistilanne ja toimenpidesuositukset. Tämän työvaiheen jälkeen pitäisi olla selvää, mitä rakenteille tulisi tehdä todetun ongelman tai ongelmien korjaamiseksi. Monen ammattilaisen antama neuvo on, että mikäli kyseessä on riita tai mahdollisesti tuleva riita, kannattaa raporttiin kirjata myös tutkimusselostus, joka toimii luotettavana pöytäkirjana. Raportin tekoon menee laajuudesta ja löydöksistä riippuen yleensä 10-18 tuntia. Voidaankin todeta, että korkealaatuisen ja luotettavan tutkimuksen kesto raportointeineen kestää tavallisesti n. 20-30 tuntia.

Toteutamme kaikissa kohteissamme korkealuokkaista omavalvontaa, joka sisältää laadunvarmistukset, mittaukset ja työsuunnitelman seurannan. Luovutamme kohteet itsellemme ennen lopullista loppukatselmusta.

Olemme korjausrakentamisen ammattilainen. Tarjoamme erikokoisiin saneerausprojekteihin toimitiloista julkisiin kohteisiin. Saneerausosaaminen on mielestämme yhdistelmä riskien hallintaa sekä huolellista suunnittelua, toteutusta ja viestintää.

Asiakkaamme saa halutessaan käyttöönsä suunnitteluosaamista. Keskisuurissa projekteissa oma insinöörimme suunnittelee rakenteita ja laajemmissa toimeksiannoissa hyödynnämme monipuolista kumppaniverkostoa.

Toteutamme usein käyntejä, joiden tavoitteena on luovuttaa asiakkaalle epävirallisia toimenpidesuosituksia. Asiakkaat ovat pitäneet siitä, että he ovat saaneet konkreettisen toimenpidesuosituksen alan ammattilaiselta.

Purkutyöt kuuluvat lähes jokaisen remontin perustöihin. Purkuhenkilöstömme on koulutettu hallitsemaan pölyä ja suojaukset toteutetaan alipaineistustekniikalla, jolloin ilma johdetaan ulos rakennuksesta. eikä se kulkeudu sisätiloihin.

Palveluvalikoimmaamme kuuluvat monipuoliset runkotyöt. Kirvesmiehemme toteuttavat mm. autotalleja, mökkejä, väliseiniä ja muita vaativia tilaratkaisuja.

Jarno Hämäläinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
040 705 8073 / jarno@asutaan.fi

 

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.