TIIVISTYKSET

ARDEX 8+9, Aerosana, Amberla, Tkr

VALESOKKELIT

Korjaukset ja tiivistykset

TKR

Pinnoitukset, tiivistykset

KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET

KUIVAUS, MITTAUS, KORJAUS

RAKENTEIDEN KORJAUS

PURKU, TIIVISTYS, jälleenrakennus

previous arrow
next arrow
Slider

TIIVISTYSREMONTTI

Sisäilmaremonttien tiivistystöiden tavoitteena on estää huonon ilman kulkeutuminen rakenteista huoneilmaan. Huoneiston pitäisi aina olla alipaineinen ja silloin korvausilman on mahdollista tulla rakenteista. Mikäli rakenteissa on kosteusvaurion tms tuottamia mikrobeja ne kulkeutuvat huoneilmaa korvausilman mukana. Tiivistyksiin on olemassa useita eri tuotteita millä jokaisella on olemassa omat erikoisominaisuudet, siksi on tärkeä suunnitella tiivistyksien korjaustapa huolella. Merkkiainekokeella on mahdollista tarkastaa että tiivistyskorjaus on onnistunut. Toteutamme omavalvontana tekemiimme tiivistyksiin merkkiainekokeet.

Yleisimmät tiivistykset koskevat seinän ja lattian rajan, alapohjan halkeamia ja putkiläpivientien tiivistyksiä ja myös yläpohjan ja ikkunoiden tiivistyksiä. Tiivistys on merkittävässä roolissa esimerkiksi valosokkelikorjauksissa ja myös perinteisissä huoneistoremonteissa, missä  on esimerkiksi puutteita höyrynsuluissa tai lattian ja seinän raja on tiivistämättä. Mikrobit asuvat alapohjassa ja se on niiden koti mutta pidetään ne siellä.

Olemme toteuttaneet mm. korkeakoulujen, päiväkotien ja koulujen tiivistysremontteja ja läpivientien tiivistystyksiä.

SISÄILMAKORJAUKSET

Sisäilmaongelmat liittyvät usein yksitysasunnoissa kosteusvaurioihin ja ilmanvaihtoon. Rakenteissa piilevät vauriot tulevat esiin usein vasta siinä vaiheessa kun asukas alkaa oirehtia. Suomessa altistuu päivittäin jopa 600 000 – 800 000 ihmistä kosteus- ja homevaurioille, kodeissa, julkisissa rakennuksissa ja kouluissa, joten ongelma on iso. (www.hometalkoot.fi)

Sisäilmakorjauksia on monenlaisia; rakenteita pitää tiivistää,  ilmanvaihtoa pitää muokata ja rakenteita pitää purkaa ja uudelleenrakentaa sekä lisäksi tiivistää. Sisäilmaongelmat ovat usein monen asian summa, joten kokonaisvaltainen selvitys on paras tapa lähestyä ongelmaa ja suunnitella korjaukset huolellisesti. Ongelman esiintyessä koko rakennukset toiminnallisuus on hyvä selvittää. Siten päästään käsiksi siihen mistä ongelma alunperin johtuu. 

Hyvänä esimerkkinä on valesokkelikorjaus joka on nykyään yksi hankituimpia palveluitamme ja siinäkin tiivistys näyttelee todella tärkeää roolia. Merkkiainekoe on ainoa ratkaisu selvitää onko rakenteiden tiivistys onnistunut, siksi se on hyvä vaatia aina. 

SISÄILMAREMONTIN VIESTINTÄ

Sisäilmaongelmat ovat viimeisen vuoden aikana nousseet otsikoihin ja ne herättävät paljon tunteita ja epäluuloja. Koulujen, päiväkotien, kotitalouksien ja toimitilojen sisäilmaongelmien korjaukset on otettava vakavasti ja niihin liittyvä viestintä on tärkeää. Korjaustyöt alusta loppuun ovat kokonaisuuksia, jotka vaativat saumatonta viestintäosaamista tilaajan, urakoitsijan ja muiden osallisten välillä. Tarjoamme projekteihin aina viestintäkokonaisuutta, jotta sisäilmaremontti sujuu vaivattomasti ja toteutettava kokonaisuus on kaikkien hyppysissä.

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

SISÄILMAREMONTIN ETENEMINEN

Jarno Hämäläinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
040 705 8073 / jarno@asutaan.fi

 

ASUA palvelupolku

YHTEYDENOTTO
Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

KÄYNTI
Sovimme maksuttoman käynnin mahdollisimman pian yhteydenotosta, jossa käymme läpi projektin ja kohteen yksityiskohdat

KUSTANNUSARVIO
Toimitamme käynnin jälkeen kustannusarvion, kohteen aikatauluarvion ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

TILAUS
Tilauksen jälkeen aloitamme työt, tutkimuksen tai suunnittelun ja käymme läpi aikataulusuunnitelman

SEURANTA
Pidämme sinut ajantasalla projektin kulusta, jota voi seurata mobiilisovelluksen avulla

RAPORTTI / SUUNNITELMA
Toimitamme raportin työstä tai tutkimussuunnitelmasta

Haluamme olla asiakkaalle helppo kumppani rakennus- ja insinööripalveluita hankkiessanne ja jätämme insinöörijargonin muille. Meille on tärkeää, että kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta sekä saat asiantuntevan palvelukokonaisuuden.