Sisäilmatutkimus ja mittaus 2017-08-17T09:52:51+00:00

SISÄILMATUTKIMUS JA MITTAUS

 

Pyydä tarjous

TUTKIMUS JA MITTAUS

Sisäilmainsinöörimme Antti Hynninen toteuttaa kohteissamme monipuoliset sisäilmatutkimukset.

Toteutamme omana työnä rakenneavaukset, kosteusmittaukset, merkkiainekokeet, haitta-ainekartoitukset, näytteiden otot, asbestinäytteet ja tiiveyskokeet. Antin monipuolinen kokemus antaa tukevan selkänojan kohteen ammattimaiselle tutkimukselle.

KORJAUSSUUNNITELMA

Toteutamme tutkimuksiin perustuen sisäilman korjaussuunnitelman, joka sisältää kohteen tarkat yksityiskohdat, perusteet ja toimenpidesuositukset. Sisäilmakorjauksissa suosimme erilaisten vaihtoehtojen esittämistä sekä lopputuloksen kannalta kokonaistaloudellisesti järkevimmän
korjaustavan valintaa.

LAADUNVARMISTUS

Toteutamme projektien aikana aktiivista omaa laadunvarmistusta sekä tarjoamme palvelua myös asiakkaidemme käyttöön. Projektin aikainen laadunvarmistus on tärkeä osatekijä onnistuneen sisäilmaremontin etenemisessä.

100 % avoin remontti

Me emme tee vain numeroita viliseviä tarjouksia, vaan haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisnäkemyksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Teemme maksuttoman käynnin, jonka jälkeen saat kahden viikon sisällä laajamittaisen näkemyksen remontin toteutuksesta, kustannuksista ja muista huomioista, josta näet selvästi mistä hinta koostuu.

Näin voit hyödyntää näkemyksiämme kilpailuttaessasi remonttia. Asiakaskokemus on meille tärkeää tekemässämme työssä.

Asiakkaamme käytössä on oma Remonttivahti– sovellus, jonka avulla näet remontin kuvat ja kustannukset reaaliajassa. Työntekijämme kuvaa työvaiheet, kuitit ja kommentoi sovellukseen huomioitaan. Voit valita työskentelytavaksi urakan tai tuntityön. Kumpikin on varmasti 100 % avoin remontti!

Markus Koskinen
Tarjouspyyntöjen vastaanotto
0400850705 / markus@asutaan.fi

Pyydä tarjous / tilaa ilmainen arviokäynti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.