Rekrytoimme uusia osaajia!

ASUA kasvaa ja kehittyy. Olemme aloittaneet neljän työpaikan avoimen haun, joihin kaikissa hakuaika 29.10.2017 asti. Hakemukset osoitetaan suoraan Markukselle osoitteeseen markus@asutaan.fi.

Kirvesmiesammattilainen tulee työskentelemään monipuolisesti eri saneerauskohteissa. Kohteitamme ovat huoneistoremontit, taloyhtiöt ja toimitilat. Runkotyöt, sisustuskirvesmiehen työt ja oma-aloitteinen työote kantaa pitkälle. Monitaitoisuus on plussaa, sillä luvassa on itsenäinen ruutu. Oma auto ja hyvä fyysinen kunto ovat työtehtävän perusedellytys.

Kirvesmiesten kaveriksi rekrytoimme parin vuoden kokemuksella kokeneemman rakennusmiehen, joka toimii kirvesmiesten oikeana kätenä. Riuska asenne ja aktiivinen työote vievät tässä tehtävässä pitkälle

Tarvitsemme myös kokeneen laatoittajan, jolla on ammattimainen itsenäinen työote.

Lisäksi haemme sisäilmainsinöörimme avuksi nuoremman osaston koko- tai osa-aikaista työntekijää. Voit olla rakennustekniikan loppusuoralla oleva opiskelija tai vastavalmistunut. Tarjoamme mahdollisuuden avustaa tutkimuksissa, raportoinnissa sekä suunnittelussa. Tässä on hyvä näköalapaikka asennerikkaalle ja särmälle tulevaisuuden toivolle.

Olemme kasvava yritys, joten arkemme sisältää vielä paljon muuttuvia tilanteita. Toivommekin sinulta kykyä kertoa mielipiteesi rakentavasti, jotta mekin voimme kehittyä yrityksenä. Myös joustavuus on arjessamme perusedellytys, sillä haluamme olla myös asiakkaille päin erinomainen asiakaspalvelija.

2017-10-19T22:15:52+00:00

Jätä kommentti