KEITTIÖ

Keittiö on kodin sydän, siksi sen pitää olla mielestämme viihtyisä ja toiminnallinen. Keittiöremontissa huomioimme aina käyttäjän toiveita ja teemme yhdessä suunnitelman, millä keittiö muuttuisi vieläkin toimivammaksi. Aina keittiöremontin ei tarvitse tarkoittaa, että kaikki puretaan ja uusi tuodaan tilalle vaan voimme myös korjata, siirtää ja muokata olemassa olevia kalusteita.

KYLPYHUONE

Mielessä uusi kylpyhuone? Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmasi. Remontti vaatii aina huolellista suunnittelua ja aikataulutusta. Hoidamme kaiken sen puolestanne. Hyvä ja toimiva kylpyhuone koostuu toimivista ja tyylikkäistä vesikalusteista sekä seinä- ja lattiamateriaaleista.

PINTAREMONTTI

Kodin uudet pinnat saavat koko kodin tuntumaan uudelta. Pintaremontilla voi hankkia helposti täysin uuden ilmeen kotiin. Joskus pelkästään katon ja seinien maalaaminen elävoittää kotiasi. Tapetoinnit ja laatoituksen loihtivat helposti uutta ilmettä ja väliseinien purkaminen tuo tilaa asumiseen..

MAALAUKSET

Teemme erilaisia maalauksia. Teemme perinteiset sisämaalaukset ja kuviomaalaukset, sekä lisäksi myös väliovien ja keittiökaappien ovien ruiskumaalauksia.

ENTISÖINNIT

Perintöhuonekalu palasina? Vanha pöytä naarmuilla? Entisöimme myös huonekaluja kunnioittaen huonekalun ikää ja tyyliä.

PUUSEPÄNTYÖT

Kaupasta ei löydy mieleistä hyllyä tai pöytää? Kun itse suunnittelee saa juuri mieleisen, voimme toteuttaa erilaisia huonekaluja ja muita puusepän palveluita asiakkaan toiveiden mukaan.