Tervetuloa ASUA:n uusille kotisivuille!

Vuosi on kulunut nopeasti ja vauhti on ollut erinomaista. Kulunut vuosi on sisältänyt monia erilaisia toimeksiantoja ja työmaita, sillä kotitalousasiakkaat, taloyhtiöt ja toimitilaurakat ovat työllistäneet meitä tasapuolisesti. Olemme samalla keränneet asiakkaidemme mielipiteitä tulevaisuuden ASUA:sta hyvin ja mielenkiintoisin tuloksin.

Kyselyjen ja asiakastapaamisten tuloksena meille on kirkastunut se, mitä ASUA:ssa arvostetaan ja mistä meidät tunnetaan. Meidät mielletään paitsi parrakkaiksi, myös välittäviksi, luotettaviksi, helposti lähestyttäviksi, aidoiksi ja laadukkaiksi toimijoiksi erilaisissa projekteissa uudiskohteista vanhan korjaukseen. Lisäksi avoimuus on nyt ja tulevaisuudessa asiakkaiden arvostama kantava pääteema. Henkilöstömme on saanut erityiskiitosta asiakasystävällisyydestä, hyvästä työn jäljestä sekä monipuolinen osaamisemme on herättänyt yleisesti luottamusta.

Hyödynsimme näitä kyselytuloksia brändiuudistuksemme rakentamisessa. ASUA Group on toteuttanut brändiuudistuksen, jonka tavoitteena on paitsi vaihtaa väri oranssista mustaan, myös paketoida tuotteemme selvempään muotoon. Haluamme, että ostaminen meiltä on luottamuksen osoitus ja sitä kautta koko palvelukokemuksen tulee olla selkeä timantti.

Tulevaisuudessa ASUA keskittyy kolmeen pääpalveluun. Tarjoamme kotitalousasiakkaille laajat huoneistoremontit ja kylpyhuonesaneeraukset, yritysasiakkaille laadukkaat toimitilaremontit suunnittelusta toteutukseen ja eri kokoisille asiakkaille laajan sisäilmaosaamisen tutkimuksista ja mittauksista korjaustoimenpiteiden toteutukseen. Nämä kolme pääteemaa ovat paketit, joihin olemme erikoistuneet ja joissa olemme erinomainen valinta.

ASUA Remonttivahti- mobiilisovellus on nyt ASUA Mobiili. Kotitalousasiakkaat voivat edelleen seurata projektinsa kuvia, kuitteja ja kustannuksia reaaliajassa. Toimitilapuolen ja laajojen huoneistoremonttien urakointiasiakkaille ASUA Mobiili tarjoaa laadukkaan kuva- ja materiaalidokumentoinnin. Sisäilmaprojekteissa sovelluksemme on kultaakin arvokkaampi, sillä sisäilmakorjauksien yhteydessä dokumentointi on ensiarvoisen tärkeää.

Summasummarum, ASUA jatkaa vuotta 2017 vahvempana kuin koskaan. Monipuolinen yhden tiskin periaate, suunnitteluosaaminen, tutkimukset ja mittaukset sekä ammattitaitoinen organisaatio luovat edellytykset kohti Suomen parasta palvelukokemusta. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan uusille kotisivuillemme!

– Markus, Jarno ja muu ASUA:n porukka