Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit2019-01-07T20:53:07+00:00

Kiinteistötarina on kumppanivalintamme

Kiinteistötarina tarjoaa asiakkaillemme ja kaikille kiinnostuneille Pirkanmaalla kiinteistönvälityspalvelut (Kiinteistötarina LKV Oy) sekä isännöintipalvelut (Kiinteistötarina Isänöinti Oy).

Kiinteistötarina muuttaa kiinteistöalaa korkealla asiakaspalvelun tasollaan, avoimuudellaan ja rohkealla toimialajoen ylittävällä asenteellaan. Asioidessasi Kiinteistötarinan kanssa voit olla varma, että saat tehokasta ja laadukasta palvelua.

Kuinka Kiinteistötarina voi auttaa?

Kiinteistötarina haluaa olla paras mahdollinen kumppani asunnonvaihtajien ja asukkaiden lisäksi rakennusyhtiöille, rakennuttajille ja sijoittajille.

Tiimimme tarjoaa kohteiden markkinointiin ja myyntiin vahvan oman ja kumppanipohjaisen palveluvalikoiman, jossa yhdistyy tuloksellisen asunnonvälityksen ja hallinnoinnin lisäksi dynaaminen markkinointi sekä laajat rahoitusyhteydet.

Kiinteistötarinan takana olevat ihmiset

Kiinteistötarinan hallituksen puheenjohtajana toimii vuorineuvos, taloustieteen tohtori Kari Neilimo, hallituksen jäseninä on yrittäjä Marko Kukkola ja toimitusjohtaja Jarno Hämäläinen sekä hallituksen sihteeri Ulla Palonen.

Kohdeyhtiöiden tekijöihin voi tutustua paremmin yritysten sivuilla. Henkilöstö on motivoitunutta, yrittäjähenkistä ja erinomaisia ammattilaisia omassa työssään.