ASUA REMONTIT2019-01-07T20:52:36+00:00

ASUA Group on vuonna 2012 perustettu kasvava 18 hengen perheyritys. Missiomme on uudistaa rakennusalan vanhentuneita toimintatapoja ja teemme remontoinnista avointa ja läpinäkyvää. ASUA Handmade, tarkoittaa suomalaista käsityötä ja haluamme sen avulla nostaa tekijämme esiin.

Periaatteemme on tarjota kotitalous- yritys ja julkissektorin asiakkaille saumaton avoin korjausrakentamisen palveluputki yhdeltä luukulta. Kauttamme saat alkututkimukset, suunnittelun, valvonnan ja toteutuksen yhdellä tilauksella. Oma henkilöstömme toteuttaa huoneistoremontit, sisäilmakorjaukset ja toimitilasaneeraukset. Me emme tee vain numeroita viliseviä tarjouksia, vaan haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisnäkemyksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Teemme maksuttoman käynnin, jonka jälkeen saat kahden viikon sisällä laajamittaisen näkemyksen remontin toteutuksesta, kustannuksista ja muista huomioista, josta näet selvästi mistä hinta koostuu. Näin voit hyödyntää näkemyksiämme kilpailuttaessasi remonttia. Asiakaskokemus on meille tärkeää tekemässämme työssä.

Asiakkaamme käytössä on oma ASUA mobiili- sovellus, jonka avulla näet remontin kuvat ja kustannukset reaaliajassa. Työntekijämme kuvaa työvaiheet ja kommentoi sovellukseen huomioitaan. Voit valita työskentelytavaksi urakan tai tuntityön. Kumpikin on varmasti 100 % avoin remontti!