Ota yhteyttä

ASUA:n timanttinen porukka

Minna
MinnaMaalari
Minnalla on todellakin taidot hallinnassa. Hän edustajaa joukkuueemme kokeneinta kaartia ja häneltä onnistuu laadukkaasti monipuoliset työt mikrosementoinnista tasoitustöihin ja maalauksiin.
Tomi
TomiTutkimus ja työnjohto
Tomi on se kenelle soitetaan jos rakennuksessa tuoksuu oudolle tai kosteutta paljastuu rakenteista. Hän hoitaa tutkimukset ja suunnitelmien tekemiset ja vetää samalla projektinsa laadukkaasti maaliin.
Henri
HenriTyönjohtaja, timpuri
Henri on maailman mukavin mies! Työjohtajan töiden lisäksi Henri ei pelkää liata käsiään ja puuhaileekin myös muurauksen ja laatoitustöiden parissa.
Georgios
GeorgiosMaalari
Kreikan lahjan Suomelle, ahkeran ja moniosaajan ”Jorgon” tapaat työmaalta työn touhussa ja pilke silmäkulmassa.
Pete
PeteTimpuri
Pete on pelkkää kokemusta ja osaamista. Pitkä ura alalla takaa sen, että Peten kanssa ei sormi mene suuhun. Aina löytyy ratkaisu ongelmiin. Työmaalla Petellä on jopa pieni isähahmon rooli.
Tommi
TommiTimpuri / tiivistäjä
Jos jotain pitää saada tarkkaan tehtyä on Tommi mies paikallaan. Tommilla on monipuolinen kokemus lähes kaikista alan hommista, mutta parhaimmillaan hän on tarkassa viimeistelyssä.
Kennet
KennetTimpuri / tiivistäjä
Kennetille on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista ja hän on toiminut myös yrittäjänä. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta hän osaa ammattitaidolla erilaisten saneerauskohteiden haasteet.
Jori
JoriTimpuri / muurari
Jorille mikään työvaihe ei tule yllätyksenä, tämä lähes kaiken osaava timpuri hallitsee niin runkotyöt, epoksit kuin laattahommatkin. Ja Jori on aina hyvällä tuulella.
Mirkka
MirkkaMaalari
Mirkka täydentää timanttisen taitavaa maalariosastoa, jolta sujuvat ykköskorin laatu ja erilaiset kohteet töineen. Monipuolisuus ja ehdoton laatu ovat valttia!
Sami
SamiTimpuri
Sami on viimeisen päälle timpuri, joka ei työmaalla paljon puhu. Sami on monitaituri, mutta erikoistunut tarkkaan listoitustyöhön.
Arto
ArtoRakennusapulainen
Arto kutsutaan paikalle etenkin silloin, kun tarvitaan tehokasta purkumiestä. Purettavan sekasotkun keskeltä voi löytää hymyilevän miehen. Purkaessa ei tiedä ikinä, mitä kerrosten alta paljastuu!
Santeri
SanteriTimpuri
Tiimin nuorin timpuri on jo osoittanut osaamisensa etenkin tarkoissa sisäkattohommissa. Aika näyttää millainen mestari tästä kirvesmiehestä vielä kuoriutuu!
Petri
PetriTimpuri
Petri ”kaapattiin” meille vuokrafimasta, jonka kautta hän työskenteli meille yli puoli vuotta. Petri on aloitteleva kirvesmies, joka ei epäröi kysyä neuvoa ja on innokas oppimaan uutta.
Jarno
JarnoToimitusjohtaja
Jarno toimii veturinkuljettajana tässä porukassa. Pääasiassa työt löytyvät toimistolta, mutta laittaa mielellään myös haalarit päälle ja lähtee kentälle hommiin.
Max
MaxToimistokoira
10 vuotias walesinspringerspanieli Max seuraa Jarnoa mielellään kaikkialle. Vaikka ikä alkaa painaa, vauhti ei hidastu. Työmaa- ja asiakaskäynneillä uskollinen jahtikaveri saa kuitenkin odottaa autossa.