Henkilöstö

Henkilöstö2019-01-07T20:52:36+00:00

Henkilöstömme koostuu alansa ammattilaisista ja nousevista talenteista. Tavoitteemme on, että jokainen heistä pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja kehittymään työssään. Kaikki työntekijämme ovat omia tekijöitämme.

Toni
ToniRakennusmies
Toni kuuluu ratkaisupaikkojen vakiokalustoon. Nuorelle rakennusmiehelle on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta Kaveri vääntää sisäilmakorjaukset ammattitaidolla maaliin.
Kennet
KennetRakennusmies
Myös Kennet kuuluu ratkaisupaikkojen vakiokalustoon. Nuorelle rakennusmiehelle on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista ja hän on toiminut myös yrittäjänä. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta Kennet osaa ammattitaidolla erilaisten saneerauskohteiden haasteet.
Tomi
TomiTyönjohto ja tarjouslaskenta
Tomi on avainasemassa yrityksessämme, kun puhutaan laadukkaasta projektien vedosta, suunnittelusta ja kustannuslaskennasta. Hän luotsaa Antin kanssa yhdessä työmaamme alusta loppuun ja on asiakkaille vastuuhenkilönä projekteissa. Tomin tavoittaa numerosta: 0407629804
Niilo Rautionmaa
Niilo RautionmaaProjektiasiantuntija
Niilo tuo remmiimme ykköskorin suunnittelu- ja työnjohto-osaamista. Rakennusmestaritausta ja yrittäjäkokemus tuovat merkittäviä vahvuuksia mitä tulee projektien hallintaan ja asiakaspalveluun.
Tommi
TommiKirvesmies
Tämä kirvesmiesvirtuoosi on Kangasalan lahja ASUA:lle. Tommilta hoituu kätevästi monipuoliset kirvesmiestyöt kokemuksen tuomalla varmuudella.
Tero
TeroKirvesmies
Rakennusalan kirvesmiestöistä löytyy kokemusta kolmentoista vuoden ajalta, joista kolme vuotta vierähti itsenäisenä yrittäjänä. Tero saapui meille Suomen kauniista Turusta, joten nähtäväksi jää kuinka hänen käy tamperelaisten tiukassa mankelissa!
Mirkka
MirkkaMaalari
Mirkka täydentää timanttisen taitavaa maalariosastoa, jolta sujuvat ykköskorin laatu ja erilaiset kohteet töineen. Monipuolisuus ja ehdoton laatu ovat valttia!
Minna
MinnaMaalari
Minnalla on todellakin taidot hallinnassa. Hän edustajaa joukkuueemme kokeneinta kaartia ja häneltä onnistuu laadukkaasti monipuoliset työt mikrosementoinnista tasoitustöihin ja maalauksiin.
Toni
ToniKirvesmies
Toni on kokenutta kirvesmiesosastoa. Kokemus puhuu ja sisäilmatuntemus on tullut edellisistä töistä tutuksi. Vapaa-aika kuluu lapsien harrastuksissa.
Jarno
JarnoToimitusjohtaja
Jarno on poikkeuksellinen sekoitus eri alojen kokemusta. Kokemusta löytyy niin valokuvaus, kuin mainostoimistohommistakin, mutta rakennusalan vahva osaaminen kasvoi lopulta Sepon opissa. Jarno liidaa veturia eteenpäin, hoitaa myyntiä, markkinointia ja laskee tarjouksia. Taskusta löytyy esteettömyyskartoittajan paperit tulevia muutoskohteita varten. Jarno on vielä tämän vuoden Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja.
Markus
MarkusJoukkueenjohtaja
Markus luotsaa Jarnon kanssa joukkuetta kohti uusia tyytyväisiä asiakkuuksia. Hän kuuntelee henkilöstöä, markkinoi ja vie joukkuetta kohti uusia mahdollisuuksia. Se mikä luonnoksena ja isoina viivoina toimitusjohtajalta tulee, se Markuksen luota valmiina lähtee.
Petri
PetriKirvesmies
Petri kokeneena kirvesmiehenä hoitaa hommat kuten pitääkin. Ammattitaitoa on kertynyt monipuolisesti erilaisilta työmailta, joten näkemystä riittää vaikka mihin.
Raimo
RaimoTyömyyrä
”Ramia” kovempaa työmiestä on vaikea löytää. Mies ei paistattele parrasvaloissa, mutta hoitaa roolinsa ripeästi asenteella maaliin.
Hanna
HannaMaalari
Hanna on ASUA:n tuoreimpia tulokkaita. Tarkka työote ja innokas asenne on tällä tekijällä iso valttikortti takataskussa.
Santeri
SanteriNuorempi kirvesmies
Tässä on nuori seppä viimeisen päälle. Santeri tuli ASUA:n remmiin alkukesästä ja on niittänyt mainetta ahkerana puurtajana erilaisissa kohteissa. Excellent!
ArtoRakennusmies
Arto on todellinen terminaattori. Purkuhommat rokkaavat isosti eikä mene, kuin pari tuntia, kun kylpyhuone on räjäytetty.