ASUAn timanttinen porukka

Kennet
KennetTimpuri / tiivistäjä
Kennetille on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista ja hän on toiminut myös yrittäjänä. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta hän osaa ammattitaidolla erilaisten saneerauskohteiden haasteet.
Tomi
TomiTutkimus ja työnjohto
Tomi on se kenelle soitetaan jos rakennuksessa tuoksuu oudolle tai kosteutta paljastuu rakenteista. Hän hoitaa tutkimukset ja suunnitelmien tekemiset ja vetää samalla projektinsa laadukkaasti maaliin.
Minna
MinnaMaalari
Minnalla on todellakin taidot hallinnassa. Hän edustajaa joukkuueemme kokeneinta kaartia ja häneltä onnistuu laadukkaasti monipuoliset työt mikrosementoinnista tasoitustöihin ja maalauksiin.
Mirkka
MirkkaMaalari
Mirkka täydentää timanttisen taitavaa maalariosastoa, jolta sujuvat ykköskorin laatu ja erilaiset kohteet töineen. Monipuolisuus ja ehdoton laatu ovat valttia!
Rami Matikka
Rami MatikkaTiivistäjä / timpuri
Rami on jokapaikanhöylä, jolta luonnistuu kaikki aina runkotöistä tarkkaan viimeistelyyn asti. Tarkka mies on ylpeä kätensä jälkestä ja on parhaimmillaan puutöissä.
Sami B
Sami BTimpuri ja joukkueenjohtaja
Sami saa luotua ympärilleen hämmentävän hyvän tunnelman. Hänen kanssaan työn tekeminen on aina mukavaa ja ongelmanratkaisukykyä löytyy.
Vesa
VesaTimpuri / tiivistäjä
Vesa on leppoinen ja ammattitaitoinen timpuri. Vesalta onnistuu kaikki alan työt ja jälki on aina viimeisen päälle. Oli kyse sisäilmakorjauksesta tai kylpyhuoneen viimeistelyistä on tämä timpuri paikallaan.
Jori
JoriTimpuri / muurari
Jorille mikään työvaihe ei tule yllätyksenä, tämä lähes kaiken osaava timpuri hallitsee niin runkotyöt, epoksit kuin laattahommatkin. Ja Jori on aina hyvällä tuulella.
Pete
PeteTimpuri
Pete on pelkkää kokemusta ja osaamista. Pitkä ura alalla takaa sen, että Peten kanssa ei sormi mene suuhun. Aina löytyy ratkaisu ongelmiin. Työmaalla Petellä on jopa pieni isähahmon rooli.
Tommi
TommiTimpuri / tiivistäjä
Jos jotain pitää saada tarkkaan tehtyä on Tommi mies paikallaan. Tommilla on monipuolinen kokemus lähes kaikista alan hommista, mutta parhaimmillaan hän on tarkassa viimeistelyssä.
Georgios
GeorgiosMaalari
Kreikan lahjan Suomelle, ahkeran ja moniosaajan ”Jorgon” tapaat työmaalta työn touhussa ja pilke silmäkulmassa.
Sami T
Sami TTimpuri
Sami on viimeisen päälle timpuri. Sami on monitaituri, mutta erikoistunut erityisesti alakattoihin.
Sirja
SirjaMarkkinointi
Homekoulussa altistuneena turvallinen sisäilma on erityisen lähellä Sirjan sydäntä. Työnkuvaan kuuluu Jarnon ajatusten toteuttaminen ja pursuavan idealaatikon aisoissa pitäminen.
Jarno
JarnoToimitusjohtaja
Jarno toimii veturinkuljettajana tässä porukassa. Pääasiassa työt löytyvät toimistolta, mutta laittaa mielellään myös haalarit päälle ja lähtee kentälle hommiin.
Max
MaxToimistokoira
10 vuotias walesinspringerspanieli Max seuraa Jarnoa mielellään kaikkialle. Vaikka ikä alkaa painaa, vauhti ei hidastu. Työmaa- ja asiakaskäynneillä uskollinen jahtikaveri saa kuitenkin odottaa autossa.