Henkilöstö

Henkilöstö 2017-09-13T14:15:56+00:00

Henkilöstömme koostuu alansa ammattilaisista ja nousevista talenteista. Tavoitteemme on, että jokainen heistä pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja kehittymään työssään. Kaikki työntekijämme ovat omia tekijöitämme.

Eini
EiniPintakäsittelijä
Eini lukeutuu oman alansa kärkeen, jonka työjälki on kerännyt kiitosta kylillä. Häneltä onnistuu niin perus maalarintyöt, kuin harvinaisemmatkin ratkaisut. Mikrosementti on yksi hienoista erikoisosaamisalueista.
Mikko
MikkoKirvesmies
Mikko kuuluu ratkaisupaikkojen vakiokalustoon. Nuorelle kirvesmiehelle on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta Mikko vääntää myös putkitöitä tarpeiden vaatiessa.
Jukka
JukkaKirvesmies
Joukkue vaatii aina kokemuksen tuomaa rauhallisuutta. Kokeneena kirvesmiehenä Jukka klaaraa paikan kuin paikan, eikä höntyile turhia. Viimeistely on huippuluokkaa. Vapaa-ajalla Jukka harrastaa näyttelemistä, mikä ei onneksi ole jäänyt päälle työkentillä.
Katja
KatjaLaatoittaja
Katja viimeistelee kodin yhden arvostetuimman osan, eli kylpyhuoneen. Ammattitaidolla ja vakaalla kädenjäljellä varustettu Katja hoitaa laatoitus- ja tasoitustyöt erinomaisella tatsilla. Lisäksi hän on täsmäase siniviivalla, sillä taskusta löytyy VTT:n vesieristyssertifikaatti. Vapaa-aika menee koiraharrastuksien parissa.
Toni
ToniVanhempi rakennusmies
Toni luutii vahvasti ja vastuullisesti takalinjoilla ja iskee tarvittaessa. Tonin vahvuuksiin kuuluu monipuolisuus, asiakaspalvelu ja kokemukset tiivistystöistä mm. Hervannan TTY:n työmaalla, jossa toteutettiin laaja ikkunatiivistys sisäilman parantamiseksi. Erityisosaaminen sisäilmakohteista on Tonin täsmäosaamista. Vapaa-ajalla Toni pelaa kovan luokan strategiapelejä.
Heidi
HeidiMaalari ja pintakäsittelijä
Heidi on ASUA:n tuoreimpia kasvoja. Monipuolinen kokemus ja ammattitaito ovat kiistattomat vahvuudet. Tarkka ja silmä ja asenne ovat kunnossa. Heidi tulee tekemään valmista pintaa yhdessä Einin ja Sannan kanssa.
Sanna
SannaMaalari ja pintakäsittelijä
Sanna tuo monipuolisen ja tarkan osaamisensa asiakkaamme käyttöön. Yrittäjämäinen asenne tuo mukavan buustin hommiin. Sivutoimena Sanna tekee myös Personal Trainer- töitä, eli tilauksia tulemaan myös siitä, jos kiinnostaa. Sannan Facebook- sivut löytyvät nimellä Sanna Mehto.
Antti Hynninen
Antti HynninenSisäilmaprojektien asiantuntija
Antti Hynninen tuo asiakkaidemme käyttöön vahvaa asiantuntijuutta. Antti on siirtynyt palvelukseemme arvostetusta Vahasen Insinööritoimistosta, jossa hän ehti vaikuttaa erityisesti sisäilmaprojektien asiantuntijana. Hän toteuttaa mittauksia, kartoituksia, laskee tarjouksia ja pitää työmaat näpeissä. Tämän myötä voimme entisestään laajentaa palvelutarjontaamme ja tarjota asiakkaille ykköskorin suunnittelu- ja sisäilmaosaamista.
Mika Alanen
Mika AlanenKirvesmies
Mika on työskennellyt pitkään yrittäjänä ja on tuonut meille mukanaan monipuolista taitoa erilaisista kohteista. Kirvesmiestyöt hoituvat monipuolisella ja varmalla otteella alusta maaliin asti.
Tommi
TommiKirvesmies
Tämä kirvesmiesvirtuoosi on Kangasalan lahja ASUA:lle. Tommilta hoituu kätevästi monipuoliset kirvesmiestyöt kokemuksen tuomalla varmuudella.
Tero
TeroKirvesmies
Rakennusalan kirvesmiestöistä löytyy kokemusta kolmentoista vuoden ajalta, joista kolme vuotta vierähti itsenäisenä yrittäjänä. Tero saapui meille Suomen kauniista Turusta, joten nähtäväksi jää kuinka hänen käy tamperelaisten tiukassa mankelissa!
Mirkka
MirkkaMaalari
Mirkka täydentää timanttisen taitavaa maalariosastoa, jolta sujuvat ykköskorin laatu ja erilaiset kohteet töineen. Monipuolisuus ja ehdoton laatu ovat valttia!
Shayne
ShaynePurkukohteet
Nuorisojaoston nuorin vesa ottaa Santerin kanssa hommaa haltuun. Shayne hoitaa purkukohteita ja valmistelee työmaat kondikseen kohti uutta pintaa.
Jarno
JarnoToimitusjohtaja
Jarno on poikkeuksellinen sekoitus eri alojen kokemusta. Kokemusta löytyy niin valokuvaus, kuin mainostoimistohommistakin, mutta rakennusalan vahva osaaminen kasvoi lopulta Sepon opissa. Jarno liidaa veturia eteenpäin, hoitaa myyntiä, markkinointia ja laskee tarjouksia. Taskusta löytyy esteettömyyskartoittajan paperit tulevia muutoskohteita varten. Jarno on vielä tämän vuoden Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja.
Aila
AilaTalousjohtaja
Aila on menestyksemme kulmakivi. Terveen yrityksen perusedellytys on vankka talous. Kun nämä asiat on kunnossa, voivat muut joukkueenjäsenet keskittyä työhönsä. Titteliksi voitaisiinkin maalailla myös maalivahti, mutta valitsimme perinteisemmän tänä vuonna.
Seppo
SeppoPäävalmentaja
40- vuoden kokemus rakennus- ja korjaustöistä kertonee kaiken oleellisen. Seppo on joukkueen laadunvalvoja ja pitää huolen siitä, että kaikki sujuu kuten pitää.
Petri
PetriKirvesmies
Petri kokeneena kirvesmiehenä hoitaa hommat kuten pitääkin. Ammattitaitoa on kertynyt monipuolisesti erilaisilta työmailta, joten näkemystä riittää vaikka mihin.
Markus
MarkusJoukkueenjohtaja
Markus luotsaa Jarnon kanssa joukkuetta kohti uusia tyytyväisiä asiakkuuksia. Hän kuuntelee henkilöstöä, markkinoi ja vie joukkuetta kohti uusia mahdollisuuksia. Se mikä luonnoksena ja isoina viivoina toimitusjohtajalta tulee, se Markuksen luota valmiina lähtee.
Esa
EsaMaalari
Esan kokemus on joukkueelle tärkeä panos. Maalarintyöt sujuvat loistavalla otteella.
Raimo
RaimoTyömyyrä
”Ramia” kovempaa työmiestä on vaikea löytää. Mies ei paistattele parrasvaloissa, mutta hoitaa roolinsa ripeästi asenteella maaliin.