Ota yhteyttä

ASUAn timanttinen porukka

Kennet
KennetTimpuri / tiivistäjä
Kennetille on kertynyt jo huomattavan paljon kokemusta erilaisista työkohteista ja hän on toiminut myös yrittäjänä. Selkeä lisäpanos joukkueelle on monipuolisuus, jonka ansiosta hän osaa ammattitaidolla erilaisten saneerauskohteiden haasteet.
Tomi
TomiTutkimus ja työnjohto
Tomi on se kenelle soitetaan jos rakennuksessa tuoksuu oudolle tai kosteutta paljastuu rakenteista. Hän hoitaa tutkimukset ja suunnitelmien tekemiset ja vetää samalla projektinsa laadukkaasti maaliin.
Minna
MinnaMaalari
Minnalla on todellakin taidot hallinnassa. Hän edustajaa joukkuueemme kokeneinta kaartia ja häneltä onnistuu laadukkaasti monipuoliset työt mikrosementoinnista tasoitustöihin ja maalauksiin.
Mirkka
MirkkaMaalari
Mirkka täydentää timanttisen taitavaa maalariosastoa, jolta sujuvat ykköskorin laatu ja erilaiset kohteet töineen. Monipuolisuus ja ehdoton laatu ovat valttia!
Jori
JoriTimpuri / muurari
Jorille mikään työvaihe ei tule yllätyksenä, tämä lähes kaiken osaava timpuri hallitsee niin runkotyöt, epoksit kuin laattahommatkin. Ja Jori on aina hyvällä tuulella.
Pete
PeteTimpuri
Pete on pelkkää kokemusta ja osaamista. Pitkä ura alalla takaa sen, että Peten kanssa ei sormi mene suuhun. Aina löytyy ratkaisu ongelmiin. Työmaalla Petellä on jopa pieni isähahmon rooli.
Tommi
TommiTimpuri / tiivistäjä
Jos jotain pitää saada tarkkaan tehtyä on Tommi mies paikallaan. Tommilla on monipuolinen kokemus lähes kaikista alan hommista, mutta parhaimmillaan hän on tarkassa viimeistelyssä.
Georgios
GeorgiosMaalari
Kreikan lahjan Suomelle, ahkeran ja moniosaajan ”Jorgon” tapaat työmaalta työn touhussa ja pilke silmäkulmassa.
Arto
ArtoRakennusapulainen
Arto kutsutaan paikalle etenkin silloin, kun tarvitaan tehokasta purkumiestä. Purettavan sekasotkun keskeltä voi löytää hymyilevän miehen. Purkaessa ei tiedä ikinä, mitä kerrosten alta paljastuu!
Sami
SamiTimpuri
Sami on viimeisen päälle timpuri, joka ei työmaalla paljon puhu. Sami on monitaituri, mutta erikoistunut erityisesti alakattoihin.
Santeri
SanteriTimpuri
Tiimin nuorin timpuri on jo osoittanut osaamisensa etenkin tarkoissa sisäkattohommissa. Aika näyttää millainen mestari tästä kirvesmiehestä vielä kuoriutuu!
Sirja
SirjaMarkkinointi
Homekoulussa altistuneena turvallinen sisäilma on erityisen lähellä Sirjan sydäntä. Työnkuvaan kuuluu Jarnon ajatusten toteuttaminen ja pursuavan idealaatikon aisoissa pitäminen.
Jarno
JarnoToimitusjohtaja
Jarno toimii veturinkuljettajana tässä porukassa. Pääasiassa työt löytyvät toimistolta, mutta laittaa mielellään myös haalarit päälle ja lähtee kentälle hommiin.
Max
MaxToimistokoira
10 vuotias walesinspringerspanieli Max seuraa Jarnoa mielellään kaikkialle. Vaikka ikä alkaa painaa, vauhti ei hidastu. Työmaa- ja asiakaskäynneillä uskollinen jahtikaveri saa kuitenkin odottaa autossa.